Reacties van tegenstanders Club: "Dit is de loting waar ik op gehoopt had"

25 augustus 2016 22:58

Club Brugge kwam in de groep van Leicester City terecht. De Belgische landskampioen verwacht dat het lastig wordt, maar wat denken de andere teams er eigenlijk van?

In Engeland zijn ze het er min of meer over eens dat Leicester City een erg makkelijke loting kreeg. Claudo Ranieri is echter voorzichtig. "Ik zie ons als outsider", zo klinkt het bij de coach van de Engelse landskampioen. "Er wachten ons drie moeilijke verplaatsingen, maar thuis kunnen we met de hulp van onze supporters altijd een tikkeltje meer."

Nuno Espirito Santo stond vorig seizoen met Valencia tegenover AA Gent en ontmoet nu met zijn nieuwe club FC Porto opnieuw de Belgische landskampioen. In de voorronde schakelden de Portugezen nog AS Roma uit en de trainer klinkt zelfverzekerd. "Wie er in de groep zit, maakt mij niet uit. Wij zijn FC Porto en wij zijn altijd kandidaat om ons te plaatsen voor de 1/8e finales."

"Dit is de loting waar ik op gehoopt had"

Stale Solbakken, de trainer van Kopenhagen, is erg tevreden met de loting. Hij ziet mogelijkheden. "Dit is de loting waar ik zelf op gehoopt had. We kunnen tegen alledrie de teams punten pakken."

Caroline Tonnelier

Jupiler Pro League \\ Club Brugge
 
 
Reacties.