Transfer naar Ajax is van de baan, maar nu laten Engelse topclubs hun oog op Bailey vallen

25 augustus 2016 19:04

Donderdagvoormiddag was er (eindelijk) een doorbraak in de transfersoap rond Leon Bailey. Kyle Butler, de stiefvader én manager van de getalenteerde winger, gaf aan dat Bailey bij KRC Genk blijft. Toch hebben drie Engelse topclubs de Jamaicaan intussen alweer op het oog.

Volgens Het Laatste Nieuws stuurden Liverpool, Chelsea en Leicester City al scouts naar wedstrijden van Genk om Bailey te bekijken. Het goudhaantje deze zomer nog weghalen in de Luminus Arena, lijkt er niet meer in te zitten. Maar met het oog op de toekomst zullen de Engelse topclubs Bailey ongetwijfeld blijven volgen.

Paris Saint-Germain informeerde eerder al naar de voorwaarden voor een transfer, terwijl Ajax een slordige elf miljoen euro wilde betalen om Bailey naar de Amsterdam ArenA te halen. Genk hield het been stijf en uiteindelijk draaide ook Baileys stiefvader én manager Butler bij. Dat kan je in dit artikel nog eens nalezen.

Timothy Collard

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Ligue 1 \\ Champions League \\ Europa League \\ Ajax \\ KRC Genk \\ Liverpool FC \\ Chelsea \\ PSG \\ Leicester City
 
 
Reacties.