Steaua-eigenaar bevestigt recordsom: "Morgen verder onderhandelen met Anderlecht"

26 augustus 2016 14:37

Anderlecht zet hoog in op Nicolae Stanciu. Paars-wit heeft al een recordsom geboden voor de Roemeense aanvaller, maar zal nog verder moeten gaan.

Gigi Becali, eigenaar van Steaua, heeft een bod van Anderlecht bekendgemaakt: "Ze hebben ons 7 miljoen geboden voor Stanciu, maar ik wil 2 miljoen meer", vertelde hij na de loting. Morgen vliegen er vertegenwoordigers van Anderlecht naar Boekarest om verder te onderhandelen.

Een bod van zeven miljoen is al ongezien voor Anderlecht, dat aan Steven Defour iets meer dan zes miljoen uitgaf. Maar voor Stanciu willen ze blijkbaar nog verder gaan. In het verleden was Herman Van Holsbeeck al lang afgehaakt als iemand meer dan zeven miljoen zou vragen, maar nu overweegt hij duidelijk om er nog over te gaan.

Mogelijk geeft Van Holsbeeck deze zomer meer dan 20 miljoen euro uit.

Dure mercato voor Anderlecht

Dat zou voor een Belgische ploeg een absoluut record vestigen, maar Anderlecht kreeg ook al heel wat geld binnen van Defour en Praet. En waarschijnlijk komt daar ook nog het geld van de transfer van Kara Mbodji bij. Maar ook voor Lombaerts (+/- 4 miljoen), Brabec (2,5 miljoen) en Henriksen (5 miljoen) moet het diep in de buidel tasten.

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.