Hamalainen kijkt ex-ploeg in de ogen: "Hopelijk een vrije trap scoren in Genk"

26 augustus 2016 19:21

Brian Hamalainen keerde na vier jaar bij Racing Genk terug naar de Gaverbeek, waar hij ooit een seizoen speelde. Na moeilijke jaren bij Genk maakt hij eindelijk opnieuw speelminuten.

"Ik wilde graag terugkomen naar Zulte Waregem, want het liep wat minder bij Racing Genk: ik speelde er weinig. Ik wil graag meer spelen en zo mijn best doen voor deze ploeg", aldus Hamalainen. "Door blessures was het allemaal wat moeilijk en niet meteen mijn beste periode uit mijn carrière."

Brian Hamalainen: "Alleen voor Zulte Waregem wilde ik in België blijven"

Tegen Standard zorgde hij met een vrije trap voor de assist bij het doelpunt: "Ik trap graag vrije trappen, maar bij Genk mocht ik dat niet al te vaak doen. Ik begin er nu opnieuw in te komen. Hopelijk kan ik er in Genk ook eentje trappen en scoren, dat zou leuk zijn."

"Maar uitbundig vieren, dat moet je van mij niet verwachten. Zo zit ik niet in elkaar, ik heb altijd respect voor de supporters", aldus nog Hamalainen. "Ik voel me gewoon goed nu bij Zulte Waregem en wil dat ook laten zien. Alleen voor Essevee wilde ik in België blijven."

Manuel Gonzalez

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ KRC Genk \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.