Mourinho geeft peperdure United-aankoop onder zijn vijs

26 augustus 2016 09:51

Manchester United is prima begonnen aan het nieuwe seizoen in de Premier League. Onder leiding van José Mourinho - en enkele serieuze investeringen - pakte de Engelse recordkampioen zes op zes. Maar hier en daar moet Mourinho ook al bijsturen.

Zo presteert Anthony Martial dezer dagen onder de maat. De Fransman deed het al niet echt geweldig met Frankrijk op het EK en die lijn lijkt de aanvaller voorlopig ook in de Premier League door te trekken.

De nog steeds maar 20-jarige aanvaller kent een moeilijke periode op het veld, maar dat heeft wellicht te maken met de problemen naast het gras. Martial en zijn jeugdliefje Samantha, met wie Martial overigens een kind heeft, gingen onlangs uit elkaar.

"Mourinho heeft Martial er attent op gemaakt"

Samantha haalde al enkele keren publiekelijk uit naar de speler van Manchester United, en daar kan de jonge Martial maar moeilijk mee om. “Het is aan hem om er terug bovenop te komen. Daar heeft José Mourinho hem attent op gemaakt”, vertelde een bron binnen United aan The Sun.

Manchester United legde vorig seizoen nog 50 miljoen euro op tafel om Martial over te nemen van AS Monaco. In zijn eerste seizoen maakte de aanvaller indruk, maar tijdens deze jaargang is het duidelijk nog wat zoeken voor de Fransman.

Timothy Collard

Premier League \\ Manchester United
 
 
Reacties.