Poolse journalist: "Het Legia van Hasi speelt slecht"

26 augustus 2016 08:33

Legia Warschau kwalificeerde zich voor het eerst in 20 jaar voor de poulefase van de Champions League. Maar toch loopt het niet van een leien dakje voor coach Besnik Hasi. Er is kritiek op het spel en op de spelers die hij binnenhaalde.

"Allereerst is het fantastisch dat Legia zich kon kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League", vertelt de Poolse voetbaljournalist Mateusz Michałek aan Voetbalkrant.com. "Maar de tegenstanders in de voorronde waren nu ook niet geweldig: Zrinjski Mostar, Trencin en Dundalk. En het overwicht van Legia was zelfs tegen die 'kleinere' ploegen niet groot."

"In de Poolse competitie loopt het ook niet echt lekker (Legia pakte 6 op 18, nvdr). Legia speelt inspiratieloos, het heeft geen ideeën. Eigenlijk speelt de ploeg gewoon slecht. De kritiek is hard, maar terecht."

"Vadis is te traag"

"De supporters zijn boos en teleurgesteld. Ze hadden hoge verwachtingen na de komst van Besnik Hasi, maar een groot deel snakt nu al naar de terugkomst van de vorige trainer Stanisław Czerczesow."

En hoe doen de 'Belgische transfers' van Hasi het? "Moulin begon goed, maar hij kent nu een terugval. Vadis is te traag. Langil speelt vinnig, maar mist efficiëntie. Een succes kan je die drie transfers voorlopig niet noemen", is Michałek streng.

Koen Frans

Champions League \\ Legia Warschau
 
 
Reacties.