Club Brugge speurt nog naar één versterking, maar Preud'homme stelt belangrijke voorwaarde

27 augustus 2016 20:20

Club Brugge gaat zich in de slotfase van deze zomermercato nog wat extra wapenen voor de rest van het seizoen. Door de blessures van José Izquierdo en Lior Refaelov is een extra speler meer dan welkom. Maar Michel Preud'homme zal geen vrede nemen met eender wie.

“De club is bereid om een inspanning te doen, maar we gaan niet zomaar iemand halen. Als we een speler vinden die een onmiddellijke meerwaarde kan zijn, dan gaan we die proberen te halen", zo vertelde Preud'homme op zijn wekelijkse persbabbel.

“In de mate van het mogelijke, natuurlijk. Het is niet zo dat we zoals Leicester City 19 miljoen euro op tafel kunnen leggen voor een nieuwe speler, hé”, knipoogde Preud’homme. Voor het overige is het transferhuiswerk van de landskampioen af. “In de breedte hoeft er niets meer bij te komen”, benadrukte de coach van Club.

"Als je op alle fronten wil meedoen, heb je concurrentie nodig" - Michel Preud'homme

Als iedereen fit is, is het wel knokken voor een postje in het aanvallende compartiment. “Dat ik mogelijk te veel spelers ga hebben als Rafa en Izquierdo terug zijn? Dat denk ik niet. We hebben niet zó’n grote kern. En als je op alle fronten wil meedoen, dan heb je wat concurrentie nodig”, besloot Preud’homme.

Timothy Collard

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Standard
 
 
Reacties.