Flitsende Hazard wint met Chelsea, andere Belgen kennen iets minder succes

27 augustus 2016 17:53

Chelsea blijft foutloos in de Premier League. Eden Hazard stal de show in de derde opeenvolgende overwinning voor de troepen van Antonio Conte. Christian Benteke kende een tegenvallend debuut met Crystal Palace en ook de Everton-Belgen konden hun stempel niet drukken.

Chelsea-Burnley 2-0

Eden Hazard zette Chelsea op weg naar een comfortabele zege tegen promovendus Burnley. De Rode Duivel scoorde al na 9 minuten op zijn typische manier. Willian verdubbelde vlak voor rust de voorsprong. Bij 2-0 bleef het uiteindelijk ook.

Everton-Stoke City 1-0

Everton haalde het met het kleinste verschil van Stoke, na een eigen doelpunt van doelman Shay Given. Kevin Mirallas en Romelu Lukaku stonden in de ploeg bij Everton, maar konden hun stempel niet drukken.

Crystal Palace-Bournemouth 0-1

Bij Crystal Palace stond Christian Benteken 90 minuten op het veld. Onze landgenoot kon evenwel niet voorkomen dat zijn ploeg met 0-1 verloor van Bournemouth.