Leko woedend op arbitrage: "Die moest hier eens Brad Pitt komen spelen"

27 augustus 2016 22:47

We hebben Ivan Leko zelden zo weten uithalen naar een scheidsrechter. Na de match tegen Kortrijk was de maat echter vol. "Het is nu de derde keer dit seizoen. Die rode kaart wordt enkel op Stayen gegeven, nergens anders."

De fase waarover het gaat is de rode kaart voor Kevin Koubemba, die al na een kwartier met rood mocht gaan douchen. Koubemba ging wel met zijn voet over de bal, maar rood leek ook ons overdreven. "Ik heb nog niks gezegd over de scheidsrechters dit seizoen, maar nu kan ik niet meer zwijgen", aldus Leko na de match.

"Het is vandaag de derde keer dit seizoen na de schandalige penalty tegen Standard, de handsbal van Anderlecht en nu dit. Er was er eentje vandaag die acteur wou zijn, maar dat is de rol van de spelers. Zij moeten de sterren zijn, maar er was vandaag iemand die per se Brad Pitt wou zijn."

Deze fase maakte Leko zo woedend.

Waarop we Leko toch wezen op het feit dat Koubemba de enkel van Garcia Reis wel raakte. "Dit is enkel een rode kaart op Stayen, nergens anders", antwoordde Leko. "Ik wil ook liever niet over Brad Pitt beginnen, maar mijn spelers verdienden beter vandaag. Met een correcte arbitrage was het waarschijnlijk anders afgelopen."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ STVV \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.