Plan A en plan B zijn van plaats verwisseld: hier is Van Holsbeeck mee bezig

27 augustus 2016 09:46

Markus Henriksen naar Anderlecht halen, is geen plan A meer voor Herman Van Holsbeeck. De Noor lag veel te veel dwars en leek niet met volle goesting te willen komen, enkel door een gebrek aan andere belangstelling. Maar daar kwam nu verandering in.

Henriksen heeft volgens HLN nu toch een aanbieding uit Engeland op zak, de competitie waar hij graag naartoe wou. Anderlecht leek deze week op een akkoord met AZ af te stevenen, maaar Henriksen zelf bleef twijfelen. En nu zou een nog niet nader genoemde club toch zijn interesse getoond hebben.

Van Holsbeeck heeft zijn interessegebied ondertussen verlegd van Nederland naar Roemenië. Daar wil hij vandaag nog Nicolae Stanciu losweken. De Roemeense aanvaller is een ster in eigen land en zou voor een recordsom aangetrokken kunnen worden.

Indien Stanciu de onmiddellijke impact heeft die Van Holsbeeck verwacht, is de recordsom gerechtvaardigd. De 23-jarige aanvaller kan immers nog met een meerwaarde doorverkocht worden.

En nee, dat wordt geen tien miljoen euro, zoals gezegd, maar Van Holsbeeck wil er de kas wel serieus voor aanspreken. Zeven miljoen euro transferprijs en daarbij nog dikke bonussen als de Champions League gehaald wordt. Maar dat kan de manager al beter wijsmaken in zijn Raad van Bestuur. Indien Stanciu de onmiddellijke impact heeft die Van Holsbeeck verwacht, kan de 23-jarige aanvaller immers met een serieuze meerwaarde doorverkocht worden.

Manuel Gonzalez

Jupiler Pro League \\ Champions League \\ Anderlecht \\ KAA Gent \\ Steaua Boekarest
 
 
Reacties.