Nicolas Verdier, onmisbaar voor Malinwa: "We weten dat hij dodelijk is"

27 augustus 2016 10:34

KV Mechelen kan op bezoek in Westerlo tekenen voor de tweede uitzege van het seizoen. Zo zou het definitief komaf kunnen maken met het uitsyndroom en 7 op 9 pakken op verplaatsing. Het rekent dan wel op Nicolas Verdier, vorige week nog op de bank begonnen en o zo belangrijk.

Eerlijk: KV Mechelen rekent eens te meer op Nicolas Verdier. Zijn concurrent in de spits bij KV Mechelen raakte vorig jaar in een vormcrisis en scoorde al niet meer sinds oktober 2015, dit weekend zit Dalibor Veselinovic niet in de selectie.

Vorige week begon Verdier op de bank - een tactische keuze volgens coach Jankovic. De coach was verplicht hem bij een 2-1 achterstand toch te brengen en prompt scoorde hij alsnog de gelijkmaker.

Siebe Schrijvers: "We laten een dodelijke spits als Verdier gewoon scoren"

"We mogen blij zijn met een spits als hem", strooide Bjelica met flink wat lof richting de spits. "Het is goed dat hij toch nog kon scoren na een snedige invalbeurt", gaf ook Jankovic toe.

Zelfs de tegenpartij zag het. Zowel Eupen als Waasland-Beveren slikten een doelpunt van de goaltjesdief en spraken achteraf van een vermijdbare goal. "We hadden dat echt niet mogen laten gebeuren, maar we laten die dodelijke spits toch gewoon scoren", aldus Siebe Blondelle en Siebe Schrijvers in koor - met enkele weken tussen.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Westerlo \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.