Staelens trekt aan de alarmbel: "We blijven het zeggen, er moet écht kwaliteit bij"

27 augustus 2016 21:03

Bij Moeskroen was het qua voetbal op Lokeren huilen met de pet op. Veel te trage balcirculatie, heel wat foute passes. Dat er echt nog iets bij moet, benadrukte assistent-coach Lorenzo Staelens opnieuw.

"We konden echt de bal niet bijhouden in de eerste helft", zag Staelens. "Bij Lokeren liep het ook niet van een leien dakje, dus het was niet het moment om hier punten te verliezen", ging de assistent van Glen De Boeck bij Moeskroen verder.

Er komen er geen bij, er vertrekken er alleen maar

"Filip Markovic scoorde nog een mooie doelpunt, maar ik moet toch opnieuw vaststellen dat we kwaliteit missen in het aanvallende compartiment om vlotte acties te kunnen maken." Het is de zoveelste smeekbede vanuit de Moeskroense staf om versterking.

Gebrek aan leidersfiguren

"Er moet kwaliteit bij, we blijven het vragen zolang de deadline niet verstreken is. Wat ze antwoorden? Dat er transfers aankomen, maar dat zegt men al sinds het begin van de voorbereiding", zuchtte Staelens.

Met Dussenne vertrok intussen alweer een sterkhouder. "Er komen er geen bij, er vertrekken er wel. We hebben leidersfiguren nodig, dat misten we vandaag ook. Alleen waren zij die dat moesten doen niet voldoende aanwezig."

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren \\ Moeskroen
 
 
Reacties.