Staat gehavend Lokeren in eigen huis opnieuw op?

27 augustus 2016 11:00

Sporting Lokeren liep vorige week tegen een zware thuisnederlaag tegen Racing Genk. Vooral de twee penaltymissers van Maric sprongen in het oog. Aan de Waaslanders om voor eigen publiek tegen Moeskroen aan te knopen met de overwinning.

Zo zal die 0-3 toch al iets vlotter uit het geheugen verdwijnen. Toch zal het niet al te makkelijk gaan tegen de jongens uit de grensstreek. Bij Sporting Lokeren kampen ze immers met heel wat afwezigen. Nieuwkomer De Ridder zit wel al in de selectie.

Groot probleem in defensie

Sergiy Bolbat is geschorst na zijn uitsluiting tegen Racing Genk en ook Mijat Maric zal er niet bijzijn. Hij is net als João Carlos geblesseerd, een probleem dient zich dus aan in het hart van de verdediging waar Ingason ook twijfelachtig is. Verder is ook Overmeire out.

Selectie Lokeren: Verhulst, Copa, De Wolf, Ingason (?), Gyselinck, Ticinovic, Galitsios, Skulason, Ninaj, Terki, Rassoul, Jambor, Ringoet, Mingiedi, Patosi, Miric, Enoh, De Sutter, Coelho, Straetman en De Ridder.

Door het ontbreken van de centrale as bij Lokeren kunnen Markovic en co. misschien profiteren. Moeskroen staat op gelijke hoogte met Lokeren en kan dus vroeg in het seizoen al een kleine zaak doen.

Selectie Moeskroen: Vagner, Essikal, Hubert, Manea, Markovic, Olinga, Mohamed, Viola, Bah, Diedhiou, Delac, Stojanovic, Gulan, Vojvoda, Huyghebaert, Peyre, Van Durmen, Defourny, Simic en Mulic.

Met al die blessures kan u misschien een gokje wagen op een zege van Moeskroen. Bij een goeie gok van zestig euro op de Henegouwers, kan u maar liefst 216 euro winnen. Die zestig euro krijgt u via deze link zelfs gratis!

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren \\ Moeskroen
 
 
Reacties.