Bosdam Beveren én Meetjesland maken fantastisch debuut

30 augustus 2016 16:25

Zowel Bosdam Beveren als Meetjesland spelen sinds dit seizoen in eerste provinciale. En dat leverde meteen mooie overwinningen op.

Bosdam Beveren mocht zaterdag thuis haar debuut maken in eerste provinciale, na twee opeenvolgende promoties is het afwachten hoe de Waaslandse dames gaan presteren.

De eerste wedstrijd werd alvast gewonnen met 1-0 via een doelpunt van Jalien Callebaut vlak voor de rust. De tweede helft was in evenwicht, waarin het vooral een strijd was en voetballend geen hoogstaand niveau. Delodder en Koppen misten nog kansen voor de thuisploeg.

Ook Meetjesland - dat nu zijn derde seizoen bestaat en ook ondertussen in eerste provinciale zit won haar eerste partij op het veld van HT Zwijnaarde met 0-5. Zo zijn beide debutanten dus goed gestart.