Dit is het geheim waarmee Kevin Mirallas als een komeet zijn seizoen begon en een terugkeer naar de Rode Duivels versierde

30 augustus 2016 16:41

Kevin Mirallas is een van de nieuwe gezichten bij de Rode Duivels na het misgelopen EK. De aanvaller dankt zijn selectie voor het tweelijk Spanje-Cyprus misschien wel aan zijn beste seizoensstart ooit.

Door zijn afwezigheid op EURO 2016 ging Mirallas vroeger met vakantie en vatte hij ook sneller de voorbereiding aan bij Everton FC. Na een moeilijk seizoen onder... Roberto Martinez staat de Luikenaar er weer na drie PL-basisplaatsen in evenveel duels en een doelpunt tegen WBA.

"Het klopt dat ik me goed in mijn vel voel", kon Mirallas een glimlach dinsdag op het persmoment niet onderdrukken. En daar is een achterliggende reden voor. "Ik ben inmiddels zes kilo kwijt", verraste de winger.

De nieuwe coach (Ronald Koeman, red.) vroeg me om twee kilo af te vallen, maar...

"De nieuwe coach (Ronald Koeman, red.) vroeg me om twee kilo af te vallen. Twee kilogram werd vier en vervolgens zes. Ik voel dat ik veel scherper sta."

"Hoe ik erin slaag om zo snel zoveel gewicht kwijt te spelen? "Door hard te werken en op je voeding te letten. Mijn vrouw is Italiaanse, dus eten we regelmatig pasta. Of ik nu risotto moet eten? Neen, dat is er niet bij niet." (lacht)

Diederik Geypen

België \\ Spanje
 
 
Reacties.