Windstil na Stanciu, Harbaoui en Susic? Nog transferstorm op komst in Jupiler Pro League

30 augustus 2016 14:00

De golven van de transfermarkt zijn helemaal anders geworden dan een paar jaar geleden. Steeds vaker wachten de grote clubs tot de laatste dagen om deals te doen. En dus worden de laatste dagen en zelfs uren van de transfermarkt bijzonder druk. Zeker in de Jupiler Pro League.

De 'kleinere' clubs proberen hun huiswerk zo snel mogelijk te maken en tegen eind juni al met een vaste kern aan het nieuwe seizoen te beginnen. Al gaan ze daarna altijd nog op zoek naar extra buitenkansjes.

De topploegen gaan echter steeds meer pas eind augustus echt in overdrive. Met name op Anderlecht is het de voorbije dagen bijzonder druk en dat kan nog verder gaan tot de laatste dag. Harbaoui, Bruno en Stanciu zijn al in orde, Lombaerts en nog een andere verdediger moeten er nog bij. Aan uitgaande zijde is het ook bijzonder druk

Veel teams hopen dat er vanuit Anderlecht of andere clubs nog huurzaakjes kunnen worden gedaan. Moeskroen (Trezeguet), Zulte Waregem (Van Der Bruggen), ... Ook Westerlo en Waasland-Beveren willen zich nog versterken, terwijl ook Genk niet wil stoppen bij Susic. Malinovskyi langer huren blijft een prioriteit.

En dan zeggen we nog niets over Standard, waar ook nog heel wat zit te wachten. Vainqueur kan de eerste stap zijn. Slotsom: we mogen de komende 30 uur nóg extra activiteit verwachten. Bij ons hoeft u er niets van te missen, want wij zitten overal op de eerste transferrij. Dat kon u ook de voorbije dagen al lezen op onze webstek.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Standard \\ STVV \\ Westerlo \\ Zulte Waregem \\ KV Oostende \\ SK Beveren
 
 
Reacties.