Van Holsbeeck heel categoriek: "Lombaerts moet bij Zenit blijven", maar toch nog speling

31 augustus 2016 17:04

Herman Van Holsbeeck lijkt de piste van Nicolas Lombaerts verlaten te hebben. Maar we schrijven dit met de grootste voorzichtigheid, want in de laatste uren kan er nog steeds iets uit de bus vallen.

Herman Van Holsbeeck was uiterst categoriek bij VTM Nieuws. "We hebben ons bod nog serieus verbeterd, maar Zenit heeft dat geweigerd. Met Russen weet je natuurlijk nooit, maar Nicolas Lombaerts zal bij Zenit moeten blijven", aldus de manager van Anderlecht.

Dossier gesloten, zo lijkt wel, maar we wachten nog af. Beide partijen lijken elkaar onder druk te willen zetten. Anderlecht wil de prijs naar beneden, Zenit moet de prijs naar boven krijgen. Allebei de partijen denken dat ze het sterkst staan. Anderlecht beweert nog andere opties te hebben, Zenit zegt dat Lombaerts niet per se moet vertrekken.

Nog niet helemaal afgeschreven

De dupe van het geheel kan de Rode Duivel worden, die momenteel geen basisplaats heeft bij de Russen en wou terugkeren omdat zijn vrouw zwanger is. Maar mogelijk valt er vanavond nog iets uit de bus, als beide partijen wat water bij de wijn willen doen.

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Zenit St Petersburg
 
 
Reacties.