Klopp mysterieus over bankzittersrol Mignolet: "Het zou niets kunnen betekenen"

24 september 2016 19:19

Liverpool-trainer Jürgen Klopp koos in de competitiewedstrijd tegen Hull City voor Loris Karius onder de lat. Simon Mignolet zat net als in de League Cup tegen Derby County op de bank.

Er kwamen vooraf al enkele vragen over de doelmannenkwestie bij Liverpool. Loris Karius stond opnieuw onder de lat, Mignolet zat op de bank. "Laten we even de verschillende manieren bespreken over hoe we dit kunnen zien", zei Klopp voor de gewonnen thuismatch tegen Hull City (5-1).

"We zouden kunnen zeggen: Loris kreeg de bekerwedstrijd tegen Derby County. Maar was dat een échte wedstrijd voor een doelman? Niet echt, daarom gaf ik hem ook een thuiswedstrijd. Wat dit zou kunnen betekenen voor Simon? Het zou niets kunnen betekenen", bleef Klopp erg vaag.

"Dit is geen test"

"En wat gaat Klopp in de volgende competitiewedstrijd doen? Wie krijgt er dan een basisplaats? "Er komt een internationale break aan en we kunnen Loris een thuiswedstrijd én de uitwedstrijd tegen Swansea geven. Zo krijgen ze allebei de kans om te tonen wat ze kunnen. Ik doe dit niet omwille van twijfel en het is ook geen test", besloot Klopp.

Koen Frans

Premier League \\ Liverpool FC \\ Hull City
 
 
Reacties.