Hoe wankel is de stoel van Fred Vanderbiest? Hij staat er nog, maar kantelt al

26 september 2016 20:35

Fred Vanderbiest heeft dringend overwinningen nodig om in het zadel te blijven bij Antwerp. De Brusselaar en zijn ploeg zijn op de laatste plaats verzeild geraakt. Een positie waar niemand aan durfde of wilde denken voor het seizoen.

Vanderbiest had immers heel wat ervaring gevraagd en gekregen, maar na een gelijkspel tegen Tubeke zondag staan ze nu gedeeld laatste. En in de laatste vijf matchen werd er geen enkele keer gewonnen. Er zijn al coaches voor minder de keien opgevlogen bij The Great Old.

Vanderbiest is er echter de man niet naar om de strijd op te geven. "Ik weet niet of ik nog krediet heb", zei hij. "Dat moet je aan Patrick Decuyper vragen. Ik laat die vragen aan me voorbij gaan. Als ik daar energie aan verspil, moet ik morgen niet meer komen."

Ik heb altijd het seizoen uitgedaan en hoop dat zo te houden

Antwerp heeft maandag alvast laten weten dat Vanderbiest - voorlopig - nog niet moet vrezen voor zijn baan. “Ik zit al zes jaar in het vak en ik heb het nog nooit meegemaakt. Ik heb altijd het seizoen uitgedaan en hoop dat zo te houden.”

Johan Walckiers

2e klasse \\ Antwerp
 
 
Reacties.