Respijt voor Leekens: "De situatie is niet goed, maar ook niet zo slecht dat ik hem buitengooi"

26 september 2016 09:48

Georges Leekens zijn stoel wankelt bij Lokeren. Maar of hij effectief ontslagen gaat worden, ligt absoluut nog niet vast. Al vroeg Roger Lambrecht wel een goed resultaat tegen Waasland-Beveren en werd het slechts 1-1.

Na de wedstrijd gaf Lambrecht zijn visie over de trainerspositie. "De eerste helft was goed, de tweede helft wat minder. 1-1 leek mij een correcte uitslag. Het was niet slecht. Ik kan hier mee leven", vertelde hij aan HLN. "Ik heb geen zin om nóg meer druk te zetten."

Leekens lijkt voorlopig dus nog in het zadel te zitten. "Al gaan we deze week wel nog eens opnieuw samen zitten. Want met zeven punten uit acht matchen kan ik natuurlijk niet tevreden zijn. De situatie is niet goed, maar ook niet zo slecht dat ik hem buitengooi."

Het was niet slecht. Ik kan hier mee leven

En dus moeten er de komende weken punten gepakt worden. "De omstandigheden en de punten zullen bepalen wat er met de coach gebeurt. Verliezen we twee keer na elkaar, dan moeten er maatregelen genomen worden. Winnen we twee keer, dan staan we negende", besluit hij.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.