Chelsea nadrukkelijk op zoek naar nieuwe verdediger: 3 grote namen op verlanglijstje Conte

28 september 2016 15:21

Chelsea maakte vorig weekend geen al te beste beurt in de Premier League. De ploeg van Antonio Conte ging zwaar onderuit tegen Arsenal en de Italiaanse oefenmeester zou dan ook nu al aan extra versterking voor het defensieve compartiment denken.

Eerder op de dag kon u hier nog lezen dat de Londense topclub liefst zo snel mogelijk afscheid wil nemen van Branislav Ivanovic en Gary Cahill. Twee spelers die in het verleden belangrijk waren voor Chelsea, maar nu over hun top heen lijken te zijn.

Antonio Conte wilde deze zomer al vers bloed om zijn verdediging te versterken, maar Chelsea slaagde er niet in om Leonardo Bonucci (Juventus) of Kalidou Koulibaly (Napoli) binnen te halen. Conte heeft de twee nog steeds op het oog, maar zou nu ook aan Alessio Romagnoli (AC Milan) denken.

Rechtstreeks uit de Serie A

Het is duidelijk dat Conte op zoek is naar een zeer betrouwbare mandekker, en dan nog liefst eentje die rechtstreeks uit de Serie A komt. Koulibaly en Romagnoli staan beiden te boek als een groot talent, terwijl Bonucci heel wat ervaring heeft. Haalt Chelsea één van hen binnen tijdens de wintermercato?

Timothy Collard

Premier League \\ Serie A \\ Champions League \\ Chelsea \\ AC Milan \\ Juventus \\ Napoli
 
 
Reacties.