Gershon speelt met AA Gent eindelijk Europees voor Nieuwjaar: "Vorig jaar kreeg ik de achtste finales cadeau, tijd om iets terug te doen"

28 september 2016 17:05

Rami Gershon moest in de Champions League-groepsfase nog werkloos toekijken hoe zijn ploegmaats zich kwalificeerden voor de achtste finales van de Champions League. Nu staat hij in de Europa League terug topfit paraat.

En of hij er zin in heeft. "Ik kijk echt uit naar die Europese wedstrijden. Er zijn geen kleine wedstrijden in die Europese competities, telkens kom je tegen een sterke tegenstander uit", aldus de Israëlische verdediger van Gent.

Jaloers? Gezond jaloers

"Of ik vorig seizoen jaloers was? Neen", ging Gershon verder. "Natuurlijk had ik liever op het veld gestaan, oké, misschien was ik een beetje jaloers, maar op een goeie manier", lachte hij na wat aandringen.

"Ik was vooral blij dat ik de achtste finales kon spelen. Het was een geweldig cadeau dat de ploegmaats mij toen gegeven hebben. Het was écht de kers op de taart van mijn revalidatie. Nu is het aan mij om iets terug te doen."

De revalidatie was lang voor de centrale verdediger, maar hij heeft er zich maniakaal op toegelegd. Dit seizoen miste hij amper vijf minuten. "Ik ben 24u/24u met mijn lichaam bezig. Ik let op mijn eten, ik slaap goed, enzovoort. Ik maakte dit seizoen ook een goeie voorbereiding mee, samen met het team."

Bekijk hieronder wat Gershon verder nog te vertellen had over de wedstrijd van morgen. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Sander De Graeve

Europa League \\ KAA Gent \\ Konyaspor
 
 
Reacties.