AA Gent mist sterkhouder tegen Konyaspor

28 september 2016 14:43

AA Gent kende na de wedstrijd tegen Sint-Truiden toch enkele blessurezorgen. Foket bleef bij de rust in de kleedkamer en Renato Neto verzwikte zijn enkel in een duel. Amper één van de twee raakte fit.

Thomas Foket haalde de selectie niet na zijn hamstringblessure van zaterdag. "Hoe belangrijk zijn afwezigheid is? Niet belangrijker of minder belangrijk dan de anderen", gaf Vanhaezebrouck aan op de persconferentie.

Renato Neto raakte wel speelklaar. "Hij heeft alles meegedaan op training", aldus Vanhaezebrouck. Ook opnieuw beschikbaar: Ibrahim Rabiu. Verder keerde ook Milicevic terug bij de selectie na zijn oogblessure.

Voor Simon, Matton, Taravel en Dejaegere komt de wedstrijd nog te vroeg. Die laatste trainen wel mee met de groep. Ook Kujovic is er niet bij. Rob Schoofs zit zoals bekend niet in de Europese selectie. Ook Lucas Schoofs niet, dus moesten enkele oplossingen gezocht worden.

"Om gaten te vullen hebben we enkele jonge spelers bij de selectie genomen. Één van hen zal de laatste plaats op de bank innemen." Die jongeren zijn verdediger Thibault Desmet en middenvelder Louis Verstraete.

Selectie Gent: Rinne, Davidzada, Coulibaly, Neto, Mitrovic, Saief, Van Der Bruggen, Thoelen, Asare, Nielsen, Perbet, Vandenbussche, Horemans, Rabiu, Esiti, Gershon, Milicevic, Ndongala, Desmet en Verstraete.

Sander De Graeve

Europa League \\ KAA Gent \\ Konyaspor
 
 
Reacties.