Hét verschil met Genk: "Bij Standard de deur dichtgetrokken met wrang gevoel"

29 september 2016 12:22

Igor De Camargo speelt momenteel bij APOEL Nicosia. In België kwam hij zowel voor Standard als Genk uit. Maar dat werden wel twee verschillende verhalen voor de aanvaller. "Standard was iets helemaal anders."

De manier waarop De Camargo zijn einde vierde bij beide clubs was bijzonder uiteenlopend. “Bij Genk lagen sportieve redenen aan de oorzaak. Maes en ik zijn als goede collega’s uit elkaar gegaan. We hebben al met elkaar gebeld.”

“Standard was iets helemaal anders. Daar heb ik echt met een wrang gevoel de deur dichtgetrokken. Alsof je vrouw en kinderen je niet meer in huis willen hebben. Dat deed pijn, want met Standard heb ik altijd een speciale band gehad”, gaat de spits verder in Sport/Voetbalmagazine.

Ook de manier van problemen oplossen is anders bij de beide teams: “Genk was op menselijk vlak een fantastische ervaring. Die jongens hadden respect voor mij. Een groot verschil met de kleedkamer van Standard.”

“Bij een nederlaag zochten we in Genk naar een oplossing in plaats van op elkaar te kloppen. Bij Genk heb ik me maar een keer moeten boos maken in het begin van het seizoen”, aldus nog de gewezen aanvaller van Genk en de Rouches.

Redactie

Europa League \\ Ajax \\ KRC Genk \\ Standard \\ Apoel Nicosia \\ Sassuolo \\ Olympiakos Piraeus
 
 
Reacties.