De man van tien miljoen staat droog: "Maar maak me geen zorgen"

29 september 2016 07:45

Soms kan je het krampachtig noemen, de manier waarop Nicolae Stanciu die nul van achter zijn naam wil wegkrijgen. De Roemeen probeert te pas en te onpas te schieten vanop afstand, maar heeft nog steeds geen goal gemaakt.

Maar daar maakt René Weiler zich niet al te veel zorgen over. Die goal komt wel, maar Stanciu moet wel rustiger worden. "Ik was niet tevreden over Stanciu, die de bal telkens opnieuw heel laag kwam ophalen. Die vrijheid heeft hij niet", zegt Weiler over de match tegen Westerlo in Het Nieuwsblad. "Maar het was ook omdat niemand genoeg pressing zette."

"Over Stanciu maak ik me trouwens geen zorgen. Oké, hij heeft nog niet gescoord, maar dat komt wel. Het belangrijkste is dat hij hard blijft werken, kansen blijft creëren en op het goeie moment de goeie pass geeft. Niet iedereen scoort vanaf de eerste match zoals Teodorczyk."

Niet iedereen scoort vanaf de eerste match zoals Teodorczyk - René Weiler

Een goal zou Stanciu deugd doen, want tot dan zal hij inderdaad blijven schieten vanuit alle hoeken. En wekt hij frustraties op bij zijn ploegmaats. Sofiane Hanni moest door hem immers uitwijken naar de flank en scoorde makkelijker als tien.

Redactie

Europa League \\ Anderlecht \\ Saint-Etienne
 
 
Reacties.