Vormer heeft kritiek op Nederlandse bondscoaches: "Ik had Denswil verwacht"

29 september 2016 09:33

Ruud Vormer is een publiekslieveling bij Club Brugge. De Nederlandse middenvelder gaat er elke keer voor, maar kende ook moeilijke momenten. "Maar het heeft heel goed uitgepakt, beter kan niet."

Vormer heeft - in tegenstelling tot bij Feyenoord - immers al heel wat op zijn palmares staan bij Club. "Club Brugge is een topclub in België. Toen mijn zaakwaarnemer belde hoefde ik niet eens na te denken: direct doen. En nu zit ik hier. Beker en titel gepakt, kwartfinale Europa League gespeeld. Het heeft heel goed uitgepakt, beter kan niet", aldus Vormer in Humo.

Vormer kreeg in Holland de stempel 'niet goed genoeg'. "Ik heb niet iets van: kijk eens hoe goed ik nu bezig ben! Dat zien ze ook wel in al die praatprogramma's waarin je ze verder helemaal afmaken. Ze volgen het Belgische voetbal niet zo, maar ze weten wel dat het goed met me gaat. Ik ben niet uit op revanche, dat zit niet in mij."

Al blijven ze in Nederland de Belgische competitie stiefmoederlijk bekijken. "Ze kijken niet naar België. Ik had verwacht dat Stefano Denswil er de laatste keer zou bij zijn. Zie ik die Van Dijk op links staan. Tja."

Redactie

Champions League \\ Club Brugge
 
 
Reacties.