Genk ondanks recente opdoffers razend ambitieus tegen Sassuolo

29 september 2016 11:34

KRC Genk moet vanavond trachten de rug te rechten tegen Sassuolo. Als de Limburgers in de running willen blijven om de groepsfase te overleven, doen ze er best aan de drie punten in de Luminus Arena te houden.

Leon Bailey was de man die Peter Maes flankeerde tijdens het persmoment, hij zal vanavond dus wellicht starten nadat hij afgelopen weekend tijdens de rust in Kortrijk werd gewisseld. Jere Uronen is er niet bij, hij ligt in de lappenmand.

Ondanks de nederlagen tegen Standard, Anderlecht, Wenen en Kortrijk, blijft Peter Maes strijdlustig en spreekt hij opnieuw de ambitie uit om de groepsfase van de Europa League te overleven.

Peter Maes wil de groepsfase overleven met KRC Genk

"Om een ronde verder te geraken moeten wij zeker thuis punten pakken", zegt Maes op de webstek van KRC Genk. "Je moet niet denken dat wij gespeeld hebben om in de groepsfase terecht te komen en dat het daarbij blijft. Wij willen de volgende wedstrijd winnen en deze korte competitie overleven."

Sassuolo, dat pas voor het eerst aantreedt in de poules van een Europese competitie, won zijn eerste wedstrijd overtuigend tegen Athletic Bilbao. De club kampt wel met een waslijst aan gebleseerden.

Speel gratis en win!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met 60 euro inzet win je:

  • 156 euro als KRC Genk wint
  • 165 euro als Sassuolo wint

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Robby Morren

Europa League \\ KRC Genk \\ Sassuolo
 
 
Reacties.