Mannaert pal achter keuzes: "Diegenen die nu roepen om versterking, riepen dat de kampioen al gekend was"

29 september 2016 07:36

Vincent Mannaert staat pal achter zijn coach en achter zijn eigen beslissingen. Tijdens de zomer werden er amper versterkingen gehaald, maar dat was een keuze die hij nog steeds steunt.

Volgens de buitenwereld had Mannaert beter de concurrentie wat aangezwengeld, maar dat is volgens Mannaert niet de reden voor de malaise. "Met dezelfde groep wonnen we de Supercup en pakten we de drie punten in Mechelen – de mensen die nu roepen om versterking, riepen toen dat de kampioen al gekend was", aldus de CEO in HLN.

Maar Club heeft af te rekenen met een paar doorslaggevende blessures. "Voor een club als de onze is het uitvallen van Engels en Refaelov, op dit niveau, te veel. Dat kunnen wij niet opvangen, temeer omdat veel andere jongens aan het zoeken zijn naar hun beste vorm."

Preud'homme is ook het probleem niet.

En Preud'homme is daarbij ook het probleem niet. "Dus we gaan iemand die al 40 jaar bekend staat om zijn fanatisme nu in vraag stellen? Wel, Preud'homme is drie jaar bij de club, won drie prijzen en bracht ons in de kwartfinale van de Europa League. Moet ik iedereen meenemen naar de plaats waar drie maanden geleden zijn standbeeld is gezet?"

Redactie

Champions League \\ Club Brugge
 
 
Reacties.