Gehavend Gent ten strijde tegen enthousiaste Turken

29 september 2016 11:00

AA Gent staat vanavond voor de eerste thuiswedstrijd in de poulefase van de Europa League. Tegenstander is het Turkse Konyaspor, waarvan de coach zich al uitgebreid in de rol van underdog wentelde.

Aykut Kocaman stak een lofrede vanjewelste af voor de Buffalo's gisteren. Vooral het stadion, het veld en de aanvallende intenties kregen heel wat bijval van de Turkse coach. Ongetwijfeld ging het om mist spuien voor vanavond.

Vanhaezebrouck trapt er alvast niet in, hij is op zijn hoede voor de energieke Turken. Hij kan geen beroep doen op Thomas Foket. Wellicht zal Nielsen in de ploeg komen, schuift Asare naar de linkerflank en zal Saief de rechterkant voor zijn rekening nemen.

Selectie Gent: Rinne, Davidzada, Coulibaly, Neto, Mitrovic, Saief, Van Der Bruggen, Thoelen, Asare, Nielsen, Perbet, Vandenbussche, Horemans, Rabiu, Esiti, Gershon, Milicevic, Ndongala, Desmet en Verstraete.

En wat met Konyaspor? Veel weten we niet over de Turken, behalve dat het geen traditionele topclub is en ze heel wat supporters in het buitenland hebben. Dimitar Rangelov, één van de betere en meest ervaren spelers van het team is er niet bij door schorsing.

Wie we wel kennen, is Deni Milosevic. Het voormalige talent van Standard maakte een goeie indruk op huurbasis bij Waasland-Beveren, maar vertrok deze zomer met een vrije transfer naar Turkije.

AA Gent is ook volgens UNIBET de favoriet. Een goeie gok van zestig euro op de Buffalo's kan u 93 euro opleveren. En die zestig euro? Die krijgt u via deze link gratis!

Manuel Gonzalez

Europa League \\ KAA Gent \\ Konyaspor
 
 
Reacties.