AA Gent hield zich niet in met oog op zondag: "Vanhaezebrouck was écht niet tevreden"

30 september 2016 18:15

In de eerste helft wervelde AA Gent voorbij Konyaspor, maar na de koffie was het heel wat minder bij de Buffalo's. Zat de match tegen Club Brugge van zondag al in het achterhoofd?

Volgens Milicevic was het zeker geen opdracht. "Neen, de coach probeert ons altijd te pushen, hij was achteraf niet tevreden over de tweede helft", aldus de Bosnische Zwitser. In die tweede helft stond Milicevic niet meer op het veld door een blessure.

Er wél nog bij was Lasse Nielsen. "Het tempo ging er teveel uit. Ik denk niet dat het door die wedstrijd tegen Club kwam. Het is moeilijk te zeggen, misschien ging het voor de rust wat té makkelijk", aldus de Deense centrale verdediger.

De puntjes op de 'i' zetten tegen Club Brugge -Danijel Milicevic

"In de problemen kwamen we ook niet, ze kregen maar één kans. Die knal was ook geen probleem voor Rinne", ging Nielsen verder. Milicevic mist op zijn beurt wellicht de wedstrijd tegen Club. Vet balen voor één van de meest succesvolle Gentenaars in de Slag om Vlaanderen.

"Het is een beetje mijn wedstrijd, ja. Tegen Club Brugge ben ik altijd extra gemotiveerd", gaf Milicevic aan. "Het is al even geleden dat we wonnen tegen hen, dus het is tijd om de puntjes op de 'i' te zetten."

Sander De Graeve

Europa League \\ KAA Gent \\ Konyaspor
 
 
Reacties.