Nieuwe Roemeense spits zit meteen in de selectie bij Beerschot-Wilrijk

30 september 2016 10:43

Hij is nog maar een week op de club, maar Vlad Rusu zit zaterdag wel meteen in de wedstrijdselectie bij KFCO Beerschot-Wilrijk. Marc Brys kiest verder voor de verwachte namen.

KFCO Beerschot-Wilrijk trekt zaterdagavond naar Heist-op-den-Berg en doet dat met ongeveer dezelfde kern als vorig weekend. Enige nieuwkomer bij de 15 namen is de nieuwe Roemeense spits Vlad Rusu. Heist staat momenteel derde met 9 punten uit 4 wedstrijden, Beerschot-Wilrijk deelt de leiding met Dessel Sport met 10 op 12.

Er is ook goed nieuws uit de ziekenboeg. Mohamed Messoudi en Guillaume François zijn hersteld van hun spierscheurtjes. Beide spelers hebben de groepstraining hervat, maar komen dit weekend uit voorzorg nog niet in actie. Ook Bjorn Ruytinx (wreef) en Kenny Thompson (kuit) zijn onvoldoende fit. Fessou Placca heeft nog altijd geen geldige arbeidskaart en blijft zo (nog even) niet speelgerechtigd.

De selectie: Clepkens, Steelant, De Maeyer, Pereira, Prychynenko, van den Bergh, Swinkels, De Jonghe, Pietermaat, Geudens, Ragolle, De Beule, Losada, Schaessens, Maes, Boulaouali, Vermeiren, Rusu.

Koen Frans

Beerschot \\ KSK Heist
 
 
Reacties.