Pessimisme voor topper Club-Gent: "Ik denk niet dat dat in één match zal keren"

01 oktober 2016 15:11

Met Club Brugge-AA Gent staat er in meer dan één opzicht een topper op het programma zondag. Bij blauw-zwart rekenen ze er immers op dat het - net als vorig seizoen - de kentering betekent. Maar Geert De Vlieger heeft daar stevige vragen bij...

Club Brugge staat immers niet even ver als vorig seizoen, allesbehalve zelfs. "Ik verwacht sowieso een moeilijke wedstrijd voor Club Brugge. Ik heb wel begrepen dat ze zich proberen op te trekken aan de resultaten van vorig seizoen tegen AA Gent, maar ik vrees dat dit Club niet dezelfde vorm heeft als toen. Toen haalde Club een veel hoger niveau", vertelt De Vlieger bij Sporza.

"Het is dus maar de vraag of de match van zondag een kantelpunt zal worden voor Club Brugge. Daar vrees ik toch een beetje voor. Je merkt dat ze het moeilijk hebben in topwedstrijden en een match tegen Gent is zo'n topper."

Moeilijk te verklaren

Preud'homme vindt het winnende recept nog niet en dat is opvallend. "Ik denk dat het probleem ook is dat Michel Preud'homme zijn vinger niet zomaar op de wonde kan leggen. Verschillende spelers halen hun niveau niet, waardoor heel de ploeg minder presteert. Ik denk niet dat dat in één wedstrijd zomaar zal keren."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ KAA Gent
 
 
Reacties.