Vertrokken langs een achterpoortje: "De Qatarezen waren furieus op Anderlecht"

01 oktober 2016 14:25

Imoh Ezekiel verliet Anderlecht langs een achterpoortje. Nadat hij amper aan spelen toekwam onder Besnik Hasi was de beslissing snel genomen. Maar toch heeft hij er een wrange smaak aan overgehouden.

Ezekiel werd met grote trom binnengehaald, maar wat volgde was veel minder. "Anderlecht was de juiste keuze, maar ik heb nooit de kans gekregen om te spelen. Dat had niets met de club te maken, maar met de trainer", kijkt hij vooral naar Besnik Hasi. "Voor ik tekende zei hij dat hij me wou en op me rekende, maar ik kreeg geen kansen."

"In het begin zei hij dat hij de ambitie had om 4-4-2 te spelen, een systeem dat me goed ligt. Later is hij me komen zeggen dat hij zou veranderen naar een 4-3-3 omdat hij de voorkeur gaf aan een meer fysieke spits", vertelt hij in LDH.

En zelfs als ik had willen blijven, dan had ik niet gemogen

Ezekiel wist dat Hasi niet zou blijven, maar een verlengd verblijf zat er niet meer in. "Mijn beslissing om te vertrekken was al genomen. En zelfs als ik had willen blijven, dan had ik niet gemogen. De Qatarezen apprecieerden niet dat ik niet speelde. Ze waren furieus. Ze waren dus niet van plan me opnieuw aan Anderlecht uit te lenen."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Standard
 
 
Reacties.