Henry die Lukaku interviewt en over enkele dagen meebeslist of hij speelt bij de Rode Duivels? "Ik zie daar geen graten in"

01 oktober 2016 08:24

Een assistent-bondscoach die een van zijn aanvallers interviewt, het is eigenlijk du jamais vu. Toch gebeurde het bij de Rode Duivels met Thierry Henry en Romelu Lukaku aan de gesprekstafel.

De gevoelige kwestie kwam vrijdag bij de bekendmaking van de selectie richting de WK-kwalificatiematchen tegen Bosnië en Gibraltar ter sprake. Zoals we van Roberto Martinez gewoon zijn, zei hij ook hier geen negatief woord over.

Die twee rollen staan los van elkaar, zo zijn we de samenwerking aangegaan

"Toen we Thierry Henry bij de werking van de Rode Duivels hebben gehaald, wisten we dat zijn ander werk voor een TV-kanaal (Sky Sports, red.) daar deel van zou uitmaken. Die twee rollen staan los van elkaar. Zo zijn we de samenwerking aangegaan", aldus Martinez.

"Hij volgt alle spelers van de Premier League van zéér nabij en interviewde al honderden spelers. Daar hoort ook Romelu Lukaku bij als PL-speler. Maar eens hij bij de Rode Duivels komen, is Henry volledig gefocust op zijn rol van T3."

Diederik Geypen

Premier League \\ Everton \\ Crystal Palace \\ België
 
 
Reacties.