Leeft Westerlo voort op zijn roes en klopt het na Anderlecht ook W-Beveren in de clash onderin?

01 oktober 2016 11:00

Door de sensationele overwinning in het Astridpark krijgt het duel tussen de laatste twee in de stand nog meer cachettte. Bij een eerste thuisoverwinning kan Westerlo de rode lantaarn namelijk doorgeven aan Waasland-Beveren.

De eerste zege van het seizoen en dan nog wel op bezoek bij Anderlecht smaakte zoet voor de Kemphanen. Een driepunter die op het gepaste moment kwam voor Jacky Mathijssen en zijn manschappen, die de concurrenten veder weg zagen sluipen. De Ceulaer en Ganvoula keren terug uit blessure. Buyens (achillespees) traint vooralsnog individueel.

W-Beveren baalde dan weer van de puntendeling tegen de buren uit Lokeren. Hoewel de Leeuwen veldoverwicht en de beste kansen hadden, kon Schrijvers op de valreep een nederlaag vermijden.

De club werd deze week geteisterd door de gokaffaire rond de inmiddels ontslagen goalie Laurent Henkinet. Afwachten dus welke impact de gegeven omstandigheden hebben op het spel van de Waaslanders. Cerigioni zet zijn revalidatie verder. Myny ontbreekt.

Houdt Westerlo de punten in de Kempen?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET u 165 euro op. Meer vertrouwen in Waasland-Beveren? Dan kan u bij een poging voor hetzelfde bedrag 150 euro rijker worden.

Voetbalkrant.com en UNIBET zetten u alvast op weg met een gratis wedtegoed via deze LINK.

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Westerlo \\ SK Beveren
 
 
Reacties.