Pozulelo morgen tegen landgenoten en vrienden: "Maar ik wil niet terug naar Spanje"

19 oktober 2016 21:59

Racing Genk speelt morgen tegen het Spaanse Bilbao. Voor Alejandro Pozuelo dus een speciale wedstrijd, zeker omdat hij verschillende van de spelers van de tegenstander bij zijn goeie vrienden kan rekenen.

De Spaanse draaischijf van Genk kijkt er dan ook naar uit. "Het is al speciaal om tegen landgenoten te spelen, maar ik ken een paar van die jongens persoonlijk en het zijn zelfs vrienden", zei hij vandaag op zijn persconferentie. "Maar ik wil mezelf niet in de kijker spelen of me nodeloos onder druk zetten. Het team primeert. In dat opzicht ben ik even blij om een medespeler te laten scoren dan zelf in de schijnwerpers te staan. Onze coach heeft gelijk als hij zegt dat ik van nature een dienende speler ben. Toch probeer ik ook vaker zelf mijn kans te gaan."

Maar eht wordt geen makkelijke opdracht. "Bilbao is heel ervaren en behoort tot de top in Europa. Maar dat wil niks zeggen. Wij moeten zeker geen schrik hebben. We hebben de kwaliteiten om hen de baas te kunnen."

"Ik heb al veel aanbiedingen gehad uit Spanje."

Zelf is hij niet van plan om onmiddellijk terug te keren naar Spanje.. "Ik heb al aanbiedingen gehad, maar de onderste regionen of de middenmoot in Spanje interesseren me niet op dit moment. Ik voel me uitstekend in mijn vel in Genk, en krijg veel vertrouwen. Daardoor word ik steeds beter, en dat is voor mij belangrijk."

Redactie

Europa League \\ KRC Genk \\ Athletic de Bilbao
 
 
Reacties.