Niemand blij na Standard-Pana, zeker niet Jankovic: "Slechter dan op Ajax"

20 oktober 2016 22:29

Standard kon nog een gelijkspel afdwingen tegen Panathinaikos na 0-2 in het krijt te hebben gestaan. Tot zover het positieve, want Aleksandar Jankovic was niet tevreden, zeker niet over de eerste helft.

De trainer van de Rouches begon hard met zijn analyse. "We hebben veel energie in dit punt moeten steken. Nee, ik ben niet blij, zeker niet met een gelijkspel thuis. De eerste helft was helemaal niet goed, zelfs slechter dan die eerste helft op Ajax. Wij hebben de tegenstander vertrouwen gegeven door individuele fouten en zij maakten het af op klasse", vond de Serviër.

"Onze passes werden onderschept en tegen die vijf man achteraan konden we niets doen. Dat is een tactisch probleem en dus mijn verantwoordelijkheid. Zij toonden meer kwaliteit. En we hebben geluk gehad, want we gaan eerlijk zijn: die penalty had niet gefloten hoeven worden. Maar gelukkig blijft nu alles open."

We moeten op zoek naar een stunt buitenshuis - Aleksandar Jankovic

Standard moet wel gaan winnen op verplaatsing, waar ze de afgelopen jaren niet echt iets konden gaan rapen. "We moeten buitenshuis gaan stunten. En dat vind ik schitterend, want nu moeten ze het maar tonen. De volgende match in Athene wordt een finale voor ons. Hier kunnen mijn spelers veel van leren."

Johan Walckiers

Europa League \\ Standard \\ Panathinaikos
 
 
Reacties.