Hebben we dit een Belgische bondscoach ooit zien doen? Roberto Martinez werkt indrukwekkend scoutingsprogramma af

20 oktober 2016 12:16

Roberto Martinez is een vakman, dat staat buiten kijf. De Catalaan is dan ook intensief met zijn job van bondscoach bezig, zo bleek al de jongste weken.

Martinez daagde veelvuldig op tijdens wedstrijden in de Jupiler Pro League en besloot zich ook in België te settelen. Maar deze week zal hij niet vaak in de streek van Waterloo te zien zijn.

De Bruyne, Fellaini, Spurs-Belgen, ...

De bondscoach werkt namelijk een indrukwekkend scoutingsprogramma af. Dinsdag was Martinez van de partij op Jan Breydel voor Club Brugge - Porto. Gisteren zakte hij vervolgens naar zijn thuisbasis af voor de CL-topper tussen FC Barcelona en Manchester City met De Bruyne. T3 en ex-aanvaller van Barça Thierry Henry vergezelde hem.

Daar houdt het niet op, liet hij aan Het Laatste Nieuws weten. Vandaag trekt hij naar Manchester om Fellaini aan het werk te zien tegen Fenerbahçe. Dit weekend volgt nog een match van de Tottenham-Belgen en enkele wedstrijden in onze JPL.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Champions League \\ Europa League \\ Club Brugge \\ Manchester United \\ Tottenham \\ Manchester City \\ Fenerbahçe \\ Barcelona \\ België
 
 
Reacties.