Vanhaezebrouck scherp na pandoering: "Sommigen hebben heel weinig meters gemaakt"

20 oktober 2016 22:15

AA Gent was vanavond wel heel vriendelijk voor Shakhtar Donetsk. De Oekraïners kregen toch wel enkele goals cadeau en daar was Vanhaezebrouck uiteraard niet over te spreken. Maar liefst vijf goals slikte zijn ploeg.

"Gulheid is het woord van AA Gent in 2016-2017", aldus Vanhaezebrouck achteraf bij Sporza. "Vanavond waren we superlatief gul, het was er een beetje over", besefte de oefenmeester van de Buffalo's. Weggespeeld worden in Europa, het is een zeldzaamheid voor zijn AA Gent.

Rinne is soms te cool -Hein Vanhaezebrouck

"Coulibaly was aanwezig na de 3-0, maar ik vond de manier waarop we de derde en vierde goal slikken onaanvaardbaar. Wat me het meest stoorde, was dat sommige jongens niet met dezelfde ingesteldheid speelden als anders in Europese wedstrijden." Een serieuze kritiek richting de spelers.

"Ik ben er zeker van dat sommigen in de tweede helft heel weinig meters hebben gedaan. Het is zonde, want in de eerste helft hebben we getoond dat we dit niveau aankunnen." Ook Rinne moest het bekopen na zijn flater. "Hij hoefde daar niet te zijn, maar soms is hij te cool. Dit zal hem met de voeten op de grond zetten."

Redactie

Europa League \\ KAA Gent \\ Shakhtar Donetsk
 
 
Reacties.