Ex-Anderlecht spits doet het goed in de Championship: "Begin me stilaan thuis te voelen"

21 oktober 2016 19:57

Hij was vaak supersub bij Anderlecht, maar leverde paars-wit deze zomer wel zo'n 2,2 miljoen op. Een bedrag dat nog kan oplopen tot 3 miljoen euro. En Idrissa Sylla bewijst bij zijn nieuwe club QPR dat hij dat bedrag waard is.

Sylla maakte deze week het enige doelpunt in de competitiewedstrijd tegen Bristol City. Het was het derde doelpunt in acht wedstrijden voor de Guineeër. Het was bovendien al de tweede keer deze maand dat een goal van Sylla QPR de volle buit bezorgde.

"De Championship is een volledig andere competitie dan Frankrijk of België, maar ik begin me er stilaan in thuis te voelen", vertelt Sylla op de website van QPR. "Als ik me kan blijven aanpassen en nog beter kan worden, dan zal ik nog doelpunten maken voor QPR. Daar ben ik zeker van."

De ex-speler van Zulte Waregem en Anderlecht heeft duidelijk geen spijt van zijn overgang naar de Engelse tweede klasse. Sylla werd tegen Bristol City overigens verkozen tot 'Man of the Match'. Bekijk hieronder de highlights van zijn wedstrijd.

Koen Frans

QPR \\ Bristol City
 
 
Reacties.