Premier League: Lukaku en Mirallas de boot in bij Burnley, Benteke onderuit tegen Leicester City

22 oktober 2016 17:56

Zes wedstrijden op zaterdagnamiddag in de Engelse Premier League. Everton kwam op het veld van Burnley niet verder dan een draw. Leicester City ging verder op het elan van de Champions League.

Burnley - Everton 2-1

Bij Everton kregen Rode Duivels Kevin Mirallas en Romelu Lukaku een basisplek van Ronald Koeman. Steven Defour was er dan weer niet bij bij Burnley, dat tien minuten voor de rust via Vokes op een 1-0 voorsprong kwam. Everton moest dus met een achterstand de kleedkamers in.

In de tweede helft gingen Lukaku en co op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er ook iets voor het uur. Yannick Bolasie hing de bordjes in evenwicht. De partij leek af te stevenen op een gelijkspel, maar Arfield deed het Turf Moor Stadium toch nog ontploffen met zijn doelpunt.

Leicester City - Crystal Palace 3-1

Leicester City is bijna zeker van kwalificatie voor de volgende ronde in de Champions League, maar ook in de Premier League gaat het steeds meer voor de wind. Leicester won overtuigend tegen het Crystal Palace van Rode Duivel Christian Benteke.

De aanvaller stond een hele match tussen de lijnen, maar kon niet verhinderen dat zijn ploeg in Leicester verloor. Musa, Okazaki en Fuchs brachten de thuisploeg op voorsprong, vijf minuten voor tijd milderde de Fransman Cabaye tot 3-1. Dat was ook de einduitslag.