Ex-Rode Duivel geniet met Cercle van de 1B: "Lierse presteert constant, maar niemand steekt erbovenuit"

22 oktober 2016 15:14

De nieuwe 1B-competitie met acht clubs slaat aan, ook bij de spelers. Zelden waren de teams in de opstapcompetitie naar de Jupiler Pro League zo aan elkaar gewaagd.

"Eerlijk gezegd ik op dit moment geen ploeg aanduiden die ik de beste vond waar we al tegen speelden", vertelt Cercle Brugge-middenvelder Faris Haroun aan Voetbalkrant.com. "Niemand steekt erbovenuit. Al moeten we op basis van de resultaten zeggen dat Lierse het meest constant presteert."

Vier keer tegen dezelfde ploeg spelen is vreemd, maar wel attractief - Faris Haroun

De Pallieters zijn goed op weg om de eerste periodetitel in de wacht te slepen, maar spannend zal het blijven. "Het hele seizoen zal alles kort bij elkaar blijven staan", meent Haroun. "Na de overwinning van vorige week tegen Lommel United, willen we met een resultaat uit bij OH Leuven eens een reeks neerzetten. Zo kom je snel weer bovenaan te staan."

De voormalige Rode Duivel heeft het prima naar zijn zin in de Proximus League. "Dankzij dit format is de competitie veel sterker geworden. Het is vreemd om vier keer dezelfde teams te bekampen, maar attractief is het wel."

Redactie

2e klasse \\ Antwerp \\ Lierse SK \\ Cercle Brugge \\ Tubeke \\ OH Leuven \\ Union SG \\ Lommel SK
 
 
Reacties.