Beerschot-spelers balen na verlies tegen Dessel: "Volgende week moeten we terug met lef en vertrouwen spelen"

23 oktober 2016 16:37

KFCO Beerschot-Wilrijk verloor zaterdagavond voor het eerst in de competitie. Geen reden tot paniek vinden Hernán Losada en Michael Clepkens.

"Dessel is een goede en stevige ploeg en die vroege achterstand maakte het voor ons nog moeilijker", zei een teleurgestelde Hernán Losada na de wedstrijd. "Wij waren zwak. Pijnlijk dat het uitgerekend in deze wedstrijd gebeurt want er waren grote verwachtingen."

De Argentijnse smaakmaker wil nogmaals benadrukken dat het parcours van Beerschot-Wilrijk tot nog toe erg goed was. "We mogen niet vergeten wat we al gepresteerd hebben in de voorbije weken en maanden. We moeten gewoon een goede analyse van deze wedstrijd maken en daar lessen uit trekken."

We moeten een goede analyse van deze wedstrijd maken en daar lessen uit trekken.

Kopjes leegmaken

Doelman Michael Clepkens wil de verloren wedstrijd tegen Dessel zo snel mogelijk vergeten. "We zijn ontgoocheld, maar het seizoen is nog lang. We moeten de kopjes leeg maken en ons terug focussen op de goede punten van de vorige wedstrijden", klonk het bij de ervaren doelman.

Op de zege van Dessel was niets af te dingen. "Oververdiend. Wij kwamen nooit in de match. Jammer van die vroege tegengoal op corner. We wisten dat ze daar heel gevaarlijk op waren. Mais bon, volgende week moeten we terug met lef en vertrouwen spelen", besloot Clepkens.

Koen Frans

Dessel Sport \\ Beerschot
 
 
Reacties.