Spoelt Gent Oekraïense kater door in Eupen?

23 oktober 2016 11:00

Van de ene verre verplaatsing naar de andere, zo moeten ze zich bij Gent de laatste dagen voelen. Na Oekraïne op donderdag, wacht nu immers het verre Eupen.

De Gentenaars keerden met een slecht gevoel terug uit Oekraïne. Weggespeeld met 5-0 en toch een beetje defensief belachelijk gemaakt in Europa. On-Gents, toch als je het AA Gent onder Vanhaezebrouck als maatstaf neemt.

De Gentse oefenmeester kennende, zal zijn team extra scherp staan tegen Eupen. Hij haalde immers uit naar de groep door te stellen dat sommigen niet dezelfde drive toonden als anders. Een waarschuwing dus.

Selectie Gent: Rinne, Davidzada, Coulibaly, Neto, Mitrovic, Saief, Rob Schoofs, Van Der Bruggen, Dejaegere, Thoelen, Asare, Nielsen, Perbet, Vandenbussche, Simon, Foket, Rabiu, Esiti, Gershon, Milicevic en Ndongala.

Bij de Panda's verwelkomen ze oude bekende Danijel Milicevic opnieuw aan de Kehrweg. Eupen viel al op door het frisse, aanvallende voetbal. De degradatie vermijden is bij de opleidingsclub dan ook niet de hoofdzaak.

Wat wordt het in Eupen? Volgens Unibet is Gent alvast de favoriet. Wil je ook eens een gokje wagen? Volg dan deze link, want via ons krijg je er 60 euro bovenop!

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ Eupen
 
 
Reacties.