Dejaegere: "Heb me nog nooit zó slecht gevoeld na een match"

24 oktober 2016 21:31

AA Gent liep tegen Eupen aan het einde van de wedstrijd nog op het mes. De Buffalo's kregen naast enkele dubieuze scheidsrechterlijke beslissingen ook nog twee goals tegen. Brecht Dejaegere zat te balen op de bank.

Hij kon het niet geloven. "Dit zou niet mogen gebeuren", aldus Dejaegere. "Het zat op defensief vlak niet goed. Bij elke bal hadden we schrik. Het solide blok dat we kennen van Gent, is momenteel niet aanwezig. Als je met tien 0-2 staat moet je eigenlijk al eens een bal in de tribune rammen. Dat is geen schande."

Af en toe een bal in de tribune rammen, is geen schande -Brecht Dejaegere

"Zelfs met tien mag je op die tijd nooit drie doelpunten slikken. De bal van Coulibaly was volgens mij zeker over de lijn." Toch wil hij geen excuses zoeken. "Daar mocht het eigenlijk niet van afhangen. In de eerste helft moesten we al de tweede gemaakt hebben."

"Ik heb me nog nooit zo zuur gevoeld na een wedstrijd als vandaag", ging Dejaegere verder. Hij werd een tijdje na de rode kaart vervangen. "Ik had een bloedneus en moest verzorging krijgen. Toen zag ik dat ik ook gewisseld werd. Ik ben nog maar net terug, dus ik begrijp het. Al kon ik nog verder."

In het begin van de wedstrijd was het wel even schrikken. Dejaegere ging neer en greep naar de knie. "Ik dacht even dat ik door de mediale band ging, maar de medische staf stelde me gerust", sloot de middenvelder af.

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ Eupen
 
 
Reacties.