Engelse en Duitse clubs staan te drummen voor smaakmaker uit Jupiler Pro League: 'Hij moet minstens 7 miljoen kosten'

24 oktober 2016 09:56

Zulte Waregem staat na elf speeldagen aan de leiding in de Jupiler Pro League. Franky Dury smeedde opnieuw een heel competitieve kern, die dit seizoen nog een belangrijke rol kan vertolken in de competitie. Al lonkt nu al het buitenland voor een belangrijke pion...

Zo zaten er tijdens het seizoensbegin al meermaals buitenlandse scouts in de tribune voor… Soualiho Meité. De centrale middenvelder speelde de voorbije weken de pannen van het dak en is logischerwijze ‘hot’.

Engelse media brachten de Fransman eerder dit seizoen al in verband met Everton en Liverpool. Twee clubs die Meité volgen. Volgens Het Laatste Nieuws zijn echter vooral Crystal Palace, Norwich City en Newcastle United geïnteresseerd. Terwijl ook Duitse ploegen als Borussia Mönchengladbach, Wolfsburg, Hannover 96 en Hamburg de jongeling op het oog hebben.

7 miljoen

Volgens de krant zou Zulte Waregem, dat Meité voor amper 500.000 euro kan overnemmen van Lille, aan het einde van het seizoen willen meewerken aan een transfer. De fusieclub zou dan minstens 7 miljoen euro willen vangen voor zijn goudklompje. Als het zover komt, realiseert Essevee een uitgaande recordtransfer.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Zulte Waregem \\ Liverpool FC \\ Newcastle United \\ Everton \\ Hamburger SV \\ VfL Wolfsburg \\ Bor. Mönchengladbach \\ Hannover 96 \\ Crystal Palace
 
 
Reacties.