Preud'homme ziet Club Brugge, ondanks vele blessures, indruk maken: "We komen terug"

24 oktober 2016 18:14

Club Brugge boekte zondagnamiddag een belangrijke overwinning tegen zijn grote rivaal RSC Anderlecht. De troepen van Michel Preud'homme doen het de laatste weken steeds beter, en dat is Luikenaar natuurlijk niet ontgaan.

“Limbombe was één van de uitblinkers, maar hij was lang niet de enige”, merkte een aandachtige Preud’homme na de kraker tegen Anderlecht op. “De laatste weken werd duidelijk dat we als ploeg op de goede weg zijn. We komen terug boven water, en dat ondanks het feit dat we nog met enkele geblesseerden zitten.”

Na onvruchtbare twee onvruchtbare missies, was de opdracht tegen Anderlecht een succes. “De laatste weken speelden we al goed voetbal, maar tegen Charleroi en Porto verloren we nog in de slotfase. Nu zijn mijn spelers beloond geweest voor het goede voetbal dat ze de voorbije weken, én ook tegen Anderlecht, op de mat legden.”

"Zelf kansen gecreëerd, bijn niets weggegeven" - Michel Preud'homme

“We hebben een hele goede wedstrijd gespeeld en bijna niets weggegeven. Bovendien hebben we zelf ook voldoende kansen gecreëerd. We hadden best meer dan twee doelpunten kunnen maken.”

“Zolang het elf tegen elf was, kwamen we niet in de problemen. Dat je in het slot, als Anderlecht alles of niets speelt, even moeilijkheden kent, is normaal. Maar uiteindelijk bleven we overeind”, besloot Preud’homme.

Timothy Collard

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Club Brugge
 
 
Reacties.