Anderlecht heeft ondanks de overnamesom voor 4,5 miljoen euro een plan Mitrovic met Teodorczyk: "Hij is gegeerd in Engeland én Duitsland"

25 oktober 2016 06:01

Lukasz Teodorczyk heeft er een bijzondere sterke start opzitten met Anderlecht. De Poolse huurling scoorde al elf keer alle competities meegerekend en dus twijfelt paars-wit niet langer over zijn riante aankoopoptie.

Die bedraagt namelijk 4,5 miljoen euro, maar toch gaat Anderlecht Teodorczyk definitief overnemen. "Die 4,5 miljoen euro is een stevig bedrag, maar een aanvaller als hem is in Duitsland en Engeland nu eenmaal enorm gegeerd", vertelde manager Herman Van Holsbeeck maandagavond in Extra Time.

De Belgische recordkampioen heeft eenzelfde plan met Teodorczyk zoals met Aleksandar Mitrovic een tijdje terug. Die werd ook voor een veelvoud aan Newcastle United verpatst.

Anders dan sommige spitsen

"Teodorczyk is niet de mooiste speler, maar is wel belangrijk", ging Van Holsbeeck nog verder. "Bovendien komt hij ook achterin veel opknappen. Als de ploeg in moeilijkheden verkeert, doet hij zijn werk. Dat kan je niet van alle spitsen zeggen."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Newcastle United \\ Preston North End \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.