"Dit is gevaarlijk om te zeggen, maar na het verlies in Brugge is dit hét moment om Anderlecht te treffen"

25 oktober 2016 16:00

Net als vorig seizoen pakt Voetbalkrant.com uit met een pronostiek van de speeldag. Elke week neemt een smaakmaker van de Jupiler Pro League het op tegen onze redactie met maar één doel: beter doen dan de 6 op 8 die Laszlo Köteles vorig seizoen neerzette. Laurens

Michiel Jonckheere en Birger Verstraete realiseerden dit seizoen al een 6 op 8 en dus ligt er op zij die volgen een zware druk. Paulussen gaat met KV Mechelen op bezoek bij Anderlecht en doet dat na de 2-0-winst tegen Moeskroen met vertrouwen.

"Dit is misschien gevaarlijk om te zeggen, maar na de verliesmatch in Brugge is het een ideaal moment om Anderlecht te treffen. Misschien kunnen we hen met een verdedigend blok doen twijfelen en daarvan profiteren op de tegenaanval. De druk zal vanaf minuut 1 hoe dan ook groot zijn."

Op volle snelheid is Simon enkel nog af te stoppen door Acheampong - Laurens Paulussen

Donderdag nestelt Paulussen zich in de zetel voor AA Gent-Standard, een topper waarin hij Moses Simon extra in de gaten zal houden. De Nigeriaan is zondag Achter de Kazerne immers zijn rechtstreeks tegenstander.

"Ik let natuurlijk extra op zijn looplijnen, maar hem tegenhouden wordt geen makkelijke opgave. Op volle snelheid is hij niet bij te houden, enkel Acheampong van Anderlecht kan hem dan misschien nog afstoppen. Die kom ik morgen al tegen." (lacht)

Paulussen versus Voetbalkrant.com

Speeldag 12Laurens PaulussenVoetbalkrant.com
Lokeren - OostendeX
Club Brugge - Westerlo1
Anderlecht - Mechelen2
Kortrijk - Eupen1
Charleroi - Racing Genk1
STVV - Zulte Waregem2
AA Gent - StandardX
W-Beveren - Moeskroen1

Klassement

Birger Verstraete en Michiel Jonckheere 6/8
Siebe Schrijvers 5/8
Timothy Derijck en David Hubert 4/8
Leandro Trossard, Tom De Sutter en Hendrik Van Crombrugge 3/8
Maxime Annys 2/8

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Sporting Lokeren \\ Standard \\ STVV \\ Westerlo \\ Zulte Waregem \\ Eupen \\ KV Oostende \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen \\ SK Beveren
 
 
Reacties.