Van Holsbeeck benoemt zijn drie mogelijke opvolgers

25 oktober 2016 07:16

Herman Van Holsbeeck deed een paar opvallende uitspraken tijdens zijn verschijning in Extra Time gisteren. De manager staat nog altijd op de bres als er kritiek is, maar voor hoelang nog? Nog drie jaar lijkt het te worden.

De pensioensgerechtigde leeftijd van 65 jaar is wel opgetrokken, maar Van Holsbeeck (62) heeft er zware jaren opzitten en wil binnen drie jaar de fakkel doorgeven. "65 lijkt me een goeie leeftijd om te stoppen en de fakkel door te geven", gaf hij mee.

En daarbij enkele opvallende namen, waarvan er twee al circuleerden. "Gunter Vanhandenhoven, Nicolas Frutos en Jean Kindermans zijn alledrie aan het leren. We zullen wel zien wie mij opvolgt. Je mag dan wel aan Vlerick gestudeerd hebben, maar het is de ervaring die telt", aldus Van Holsbeeck.

Drie man op cruciale posities

Anderlecht heeft die drie mannen op cruciale plaatsen in het organigram geplaatst. Van Handenhoven is teammanager, maar houdt zich ook bezig met de scoutingcel en de sociale cel. Jean Kindermans is de hoogste autoriteit op het gebied van jeugdwerking. En Frutos is naast T3 betrokken bij alle beslissingen die de club maakt. Zo loopt hij mee in alle afdelingen van de club.

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.